Pengasas

 

Pengasas

FuShen Chong
Ketua Pegawai Eksekutif (CEO)

 

FuShen Chong meninggalkan Malaysia ke Australia pada umur 14 tahun untuk melanjutkan pelajarannya. Beliau menamatkan pelajaran dengan dua ijazah saujana muda di Australia pada umur 21 tahun. Sebagai seorang pemuda yang berdaya usaha, beliau telah membuat keputusan untuk merealisasikan impiannya untuk menjadi seorang usahawan.

 

Beliau telah menceburi dalam perniagaan pemasaran rangkaian bersama dengan rakan-rakannya. Mereka menjual dan mengagihkan produk kesihatan & penjagaan kulit yang diimport dari Australia. Beliau mengasaskan Regius Primoris pada tahun 2011 sehingga tahun ini. Beliau menerajui syarikat ini dan bekerja sebagai seorang Ketua Pegawai Eksekutif.

 

Walaupun Regius baru bermula dalam bidang perniagaan ini, Regius telah memiliki nama jenama untuk diri sendiri dalam tempoh setahun atau dua tahun sahaja. Model perniagaan dan produk telah diterima oleh orang ramai. Hal ini menjadi suatu kemungkinan adalah sebab sokongan daripada pengedar, pengguna, kakitangan, pengurusan & pemegang saham Regius dan rakan-rakan kongsi dari Australia. Akhir sekali, pandangan jauh, visi, fikiran matang dan keazaman tidak berbelah bahagi beliau dalam mengatasi cabaran adalah faktor yang menyebabkan mimpi menjadi kenyataan. Beliau ingin meningkatkan tahap kesihatan orang ramai, memberi produk kesihatan & penjagaan kulit yang berkualiti di mana pengguna berupaya untuk membeli dan memberi ganjaran dan memperkayakan semua pihak yang berkaitan. Masa itu adalah impian menjadi kenyataan.

 

Dengan sokongan daripada semua orang, FuShen yakin bahawa Regius akan muncul sebagai salah satu entiti pemasaran rangkaian yang terulung di Malaysia pada masa yang akan datang.