Pengurusan

calvin chan

Calvin Chan
Pengurus Operasi

 

Calvin menerima ijazah dari Universiti di Kanada dan memegang Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Perniagaan (Kepujian). Sebelum menyertai kita, beliau adalah seorang Pengarah syarikat perubatan. Beliau mempunyai kira-kira 20 tahun pengalaman dalam industri phamaceutical/perubatan dan 7 tahun pengalaman operasi dalam sebuah kelab rekreasi. Beliau akan memantau keseluruhan urusan operasi & jualan dalam syarikat kami.

 

 

 
      
     

lionel lim

Lionel Lim
Pengurus Pemasaran & Pembangunan Perniagaan

 

Lionel Lim menyertai kami sebagai Pengurus Pembangunan Perniagaan. Beliau mempunyai 12 tahun pengalaman dalam jualan dan pemasaran dan telah berjaya membangunkan perniagaan syarikat sebelum ini. Dia dapat memastikan operasi syarikat kami sejajar dengan matlamat perniagaan syarikat dan matlamat. Dengan kehebatan dan profesional Lionel Lim bersedia untuk menolong lebih ramai pengedar kami untuk mencapai kerjaya mereka dan berhasrat mengembangkan perniagaan syarikat dalam industri MLM tempatan dan juga taraf antarabangsa.

   
    
     
terrene loh

Terrance Loh K.Y.
Pakar Nutrisi

 

En Terrance Loh adalah seorang Pakar Nutrisi yang layak, dan juga berpakar di bidang nutrisi sukan, gynasium dan kosmetologi. Sebelum bekerja dengan kami, beliau mempunyai pengalaman yang luas, telah berkerja di sebuah syarikat farmaseutikal antarabangsa. Beliau juga terlibat mengkongsikan ilmu kepakaran nutrisi lebih daripada 100 acara nutrisi dan kesihatan di seluruh Malaysia.