Testimoni

Kami ingin mendengar cerita anda tentang bagaimana anda menggunakan produk Regius Primoris dan bagaimana ia menjadi sebahagian daripada kehidupan anda.

 • Hong Kim Fong (MY 0000130)

  Sebelum ini, walaupun menggunakan produk penjagaan kulit yang lain, bintik hitam dan garis-garis halus pada muka saya masih jelas. Selepas menggunakan XO-II selama lima hari, ia adalah amat jelas telah meningkatkan garis senyuman saya dan keanjalan. Garis senyuman telah banyak mengurangkan, dan dapat rasa perasaan firm up, di samping itu, kulit telah menjadi lebih terang, bintik hitam juga pudar.

  Selepas mengambil juga Sheep Placenta Plus lima, semangat saya telah lebih bertenaga berbanding sebelum ini, dan tidak begitu mudah letih. Disebabkan saya sentiasa bangun awal dan tidur lewat, dan juga kena menjaga perniagaan keluarga. Saya pernah terjatuh, dan lutut mengalami kecerderaan, kadangkala akan rasa sedikit kesakitan. Pada hari ketiga selepas mengambil ini, kesakitan tersebut telah hilang, malah rasanya kaki telah menjadi lebih kuat.

 • Loh Siew Hui

  Sebelum mengambil OPC-3 Plus Premium, perut saya kurang lancar, kulit saya kering, kontur muka kerap mempunyai jerawat.

  Selepas mengambil satu minggu, saya dapat melihat kesannya, perut saya lebih lancar, tidak mengambil masa yang panjang, kulit jelas tidak begitu kering, jerawat pada muka telah banyak berkurangan. Saya akan terus mengambil produk yang begitu baik dan akan menesyorkan kepada keluarga dan rakan sekeliling saya. Terima kasih Regius Primoris!

 • Mira

  Saya bekerja di Farmasi, dengan masa berkerja yang panjang, saya mudah merasa letih dan gelisah , selapas mengguna OPC-3 dan Fish Oil , saya dapat rasa lebih tenaga untuk menjalankan kesemua kerja harian saya di farmasi yang penting lagi iaitu saya bersemangat untuk menghadapi cabaran saya dan fikiran sentiasa positif.

  Sheep Placenta telah meningkatkan kelicinan , kelembutan dan berseri-seri kulit saya dibanding dengan sebelum itu, lebih stamina dan dapat tidur dengan bagus.

  BIO –Essence XO-II pula menolong saya dari segi kulit yang kering menjadi lebih anjal dan mengekalkan keseimbangan kelembapan kulit. inilah Kehebatan produk dari Regius Primoris yang saya kongsikan kepada semua.

  Terima kasih Bio-Essence dan plasenta kambing! Anda telah memberikan saya hidup yang lebih sihat !!

 • Teo Chin Wee [28] (MY 0000716)

  Saya biasanya mempunyai kerja yang banyak, bekerja sehingga 12 jam. Biasanya pada pukul 8-9 petang, saya akan berasa amat letih, dan juga mengambil masa yang lama untuk berehat. Khususnya kebanyakan kerja memerlukan penggunaan otot kaki, oleh itu kaki akan rasa sakit selepas kerja. Di samping itu, saya merupakan perokok. Setiap hari selepas bangun, tekak sangat kering dan berkahak. Sebelum mengambil Essence Kangaroo, saya adalah “menunggu pendirian” dan tidak banyak mempunyai fantasi seksual.

  Selepas mengambil Essence of Kangaroo, saya tidak mudah berasa keletihan, tidur lebih lena, dan kaki tidak berasa begitu sakin selepas kerja, malah boleh mengambil bahagian dalam aktiviti bola sepak selepas kerja. Di samping itu, selepas banguan, tekak amat jelah bahawa tidak begitu kering, kahak juga beransur-ansur berkurangan. Sekarang juga meningkatkan gantasi seksual, izinkan saya “menunggu pendirian” hubungan seksual dewasa. Terima kasih Regius Primoris atas prduk yang hebat ini!

 • Shany Low Suet Yuen [28] (MY 0077527)

  Saya adalah seorang jurusolek, menggunakan banyak produk-produk penjagaan kulit, tetapi keseluruhannya Bio Essence memberikan kesan paling pantas dan paling jelas, selepas mengguakannya, wajah saya jelas cerah berkilat, dan berasa lebih berkeyakingan, parut sebelum ini juga semakin pudar. Saya cadakan anda menggunakannya sebelum tidur untuk mendapat kesan yang baik, seperti kelembapan, garis-garis halus berkurangan dengan cepat, bukan sahajan putih tetapi juga kecerahan seimbang.

  Produk ini mengandungi kolagen yang menjadikan kulit lebih fleksibel dan licin.

 • Erny Roslyna Bt Roslan

  Setelah menggunakan OPC-3 Plus banyak perubahan yang saya rasakan dari product. Sebelum ini saya mengalami sindrom prahaid (PMS) setiap bulan tetapi selepas menggunakan OPC-3 Plus ia berkurangan, selain daripada itu OPC-3 Plus juga memberi lebih kecegasan dalam menjalani aktiviti harian dan saya lebih bersemangat melakukan kerja-kerja dipejabat.

  Terima kasih keatas rakan Regius Primoris memperkenalkan produk yang hebat ini kepada saya dan keluarga saya.

 • Mohd Fadzil Bin Manap

  Saya rasa bertuah kerana diperkenalkan dengan Essence of Kangaroo, kerana ia telah memberi kesan yang berbeza terhadap diri saya. Selepas saya menggunakan produk ini, tubuh badan saya lebih bertenaga tidak seperti sebelum ini rasa letih dan lesu, serta malas untuk bangun pagi. Cubalah produk ini, pasti anda akan tersenyum.

 • Sebastian Liow Chee Yang [28] (MY 0000450)

  Sejak saya mengambil Essence Kangaroo, saya mendapati bahawa semangat saya telah bertambah baik dengan ketara dan tenaga telah dipertingkatkan. Saya sentiasa berjaga sehingga lewat malam, keletihan akan dirasa pada petang, ia sukar untuk menumpukan perhatian dan keletihan fizikal, selepas mengambil untuk beberapa hari berturut-turut, saya berasa bertenaga walaupun pada malam, selain itu ia juga memberikan kepuasan psikologi dan fisiologi pada kehidupan seksual saya, mempunyai lebih banyak tenaga dan fenomena keletihan telah kurang. Sekarang saya berasa saya adalah seorang lelaki sejati!

  Terima kasih kerana syarikat yang baik ini telah memperkenalkan produk ini kepada Malaysia, marilah kita mengambil peluang ini untuk menikmatinya!

 • Alex Tang Sin Keong (MY0086497)

  Sebelum ini, saya mudah berasa letih ketika bekerja, semangat tidak begitu baik, tidak cukup tenaga untuk menggerakkan barang. Biasanya berasa sangat letih jika bangun awal, mengantuk ketika memandu kereta, sangat berbahaya!

  Selepas mengambil Essence Kangaroo kira-kira 3 hari, ia jelas dalam peningkatan yang ketara dalam semangat saya, stamina yang lebih baik, dulu bangun pada pukul 9 pagi dan berasa letih pada 2 petang, selepas mengambil ini saya berasa bertenaga, boleh bekerja sampaii malam tanpa masalah. Terima kasih Essence Kangaroo telah memberikan tenaga kepada saya.

 • Amelia Hafiza

  Jadual seharian yang padat kerana perlu membahagikan masa untuk belajar, bekerja memerlukan tahap fokus yang tinggi. Sejak menggunakan produk Omega-3 Fish Oil dari Regius Primoris saya dapat merasakan perubahan, saya dapat menumpukan lebih perhatian ketika pembacaan, ketika di pejabat, ketika bertemu dengan pelanggan, dengan itu saya sangat berpuas hati dengan hasil dan pemgambilan produk ini. Terima kasih kepada upline kerana kenalkan produk yang hebat ini kepada saya!

 • Kasmiza Said

  Terima kasih kepada Regius Primoris yang telah memperkenalkan kepada saya iaitu OPC-3 Plus, sebelum ini hidup saya macam malas, cepat penat, mengantuk, tidak bersemangat dan produktiviti untuk kerja kurang, tetapi selepas saya menggunakan OPC-3 Plus hidup saya berubah kepada rajin, cergas, semangat iaitu lebih bermotivasi dalam melakukan kerja dan lebih fokus dalam urusan kerja. Perubahan kesemua ini dapat dirasai oleh rakan kerja di perjabat mahupun keluarga sendiri.

 • David Chair Ngar Chieng [50]

  Produk syarikat yang pertama yang saya mengambil adalah Essense Kangaroo, apabila bos memberikan saya sampel, selepas saya mengambil dua minggu, saya berasa seperti saya sedang menjalankan hubungan, mungkin disebabkan umur dan tekanan, jadi keperluan tersebut tidak banyak, tetapi produk ini telah memberikan saya semangat untuk menjadi seorang lelaki muda, selepas mengambilkannya semangat telah bertambah baik, terutamanya sentiasa memandu kereta.

  Produk yang lain yang saya mengambil adalah antioksidan OPC. Selepas mengambil saya mendapati rambut dan kuku saya tumbuh dengan cepat. Tahi telinga juga bertambah banyak, barulah saya mendapati produk ini membantu mempercepatkan metabolisme badan. Saya sering berasa sakit pada kaki kiri, rakan-rakan memperkenalkan saya produk kolagen yang lain, tetapi tidak berkesan, tetapi selepas saya mengambil OPC ini, saya tidak berasa sakit lagi, dan kulit saya juga menjadi lebih lembut, kelihatan lebih bersemangat dan bertenaga, saya sangat yakin akan produk syarikan, saya juga akan terus mengambil dan berkongsi dengan lebih ramai rakan menggunakan produknya, terima kasih Regius Primoris.

 • Jimmy Wong [19]

  Setiap hari saya akan berasa letih pada waktu petang, bangun pada pagi tetapi tidur pada petang, tidak mempunyai semangat untuk belajar. Pergi ke kolej tetapi kadang-kadang tidur dalam kelas ketika guru datang lewat, pergi ke gim juga keletihan, tidak ada semangat untuk bersenam.

  Setiap pagi bangun mengambil 2 biji Essence of Kangaroo, begitu berkesan dan boleh bertahan sampai malam, kadang-kadang hanya pada mula-mulanya tetapi pergi ke kolej tidak berasa sebarang keletihan. Kadangkala terdapat praktikal sehingga 6 petang, menggunakan tenaga fizikal dan mental yang banyak, tetapi selepas mengambil Essence Kangaroo ia boleh bertahan sehingga malam. Pergi ke gim juga bertenaga dan bersenam. Tidak berasa keletihan dan boleh menumpukan perhatian pada setiap sesi.

 • Tam Kah Fong [58]

  Pada zaman dahulu, jika seorang lelaki pergi ke salon kecantikan, kegiatannya akan dianggap sia-sia tetapi ia tidak lagi dengan perubahan dalam persepsi sekarang. Ramai penjagaan kulit dan salon kecantikan untuk lelaki menjalankan perniagaan dengan gemuruh pada masa kini. Generasi Y khususnya lebih mementingkan kepentingan penjagaan kulit dan mereka melawat salun kecantikan secara berkala.

  Bagi saya, saya pentingkan penjagaan diri dan kesihatan yang baik diri saya. Saya percayakan keperluan untuk mengambil makanan tambahan kerana pada zaman moden sekarang kita tidak mengambil makanan yang seimbang. Apa lagi dengan kehidupan yang sibuk bekerja di bandar besar. Alam sekitar kita semakin tercemar kerana pembangunan perindustrian, oleh itu ia adalah semakin penting untuk menjaga kulit kita.

  Apabila saya diperkenalkan kepada Essence Bio XO-II, (dengan plasenta kambing dan Argireline,) perkara pertama yang saya buat adalah melihat kandungan dan reputasi pengeluar.

  Kulit saya merupakann jenis yang kering, oleh itu saya terpaksa bergantung kepada beberapa jenis pelembap setiap hari. Bio Essence XO-II mempunyai kandungan yang boleh melawan penuaan dan mengurangkan garis-garis halus dan kedutan. Sekarang ia adalah pilihan utama saya.

  Selepas enam bulan menggunakan Essence Bio XO II, kulit saya telah menjadi cerah dan walaupun anda di depan saya anda tidak dapat melihat apa-apa kedut. Untuk pengetahuan anda saya kini berumur 58 tahun tetapi ramai yang tanyaa saya kenapa saya bersara walaupun masih begitu muda.

  Bagi pemimpin-pemimpin perniagaan Regius Primoris, anda perlu menggunakan produk untuk mengetahui faedahnya sebelum anda boleh mengesyorkan kepada orang lain dengan yakin. Jika produk ini berkesan pada kulit saya, saya yakin ia juga berkesan pada kulit anda.

 • Wilson Tan Kuang Meng

  Tahun 2012 19 Oktober saya mengalami kemalangan berat di highway. Saya dihantar ke hospital UM dengan 18 jam operasi, 52 pain darah, 32 pain whiteblood sel, kerajinan vaskular (jika operasi ini gagal saya perlu memotong penuh kaki kanan saya.) penyaduran untuk pelvis OpenBook, penyaduran untuk tulang selangka patah usus retak bawah 30%, yang dibuka untuk intentine untuk meletakkan beg colostromy. Badan saya sangat sangat bengkak. termasuk alat sulit saya, doktor juga memberitahu keluarga saya alat sulit saya mungkin tidak berfungsi lagi. Patah tulang selangka, pelvis buku yang terbuka, usus retak, patah tulang lereng, 17 bahagian patah tulang badan, pemindahan vaskular Tigh, kerajinan kulit, cip off Sartorius dan rectus Femoris, cip off tibialis anterior, saya tinggal di hospital untuk 60 hari.

  Saya alami kemurungan selepas keluar daripada hospital. Saya masih ingat keluarga saya memberitahu saya sebahagian alat sulit saya mungkin tidak berfungsi lagi. saya cuba juga untuk mendapatkan ereksi ... tetapi ia tidak dapat ereksi sepenuhnya. Saya ingat kawan baik saya memberitahu saya , kira-kira intipati kanggaru .... dia menamakan ia sebagai bola kanggaru! hahaha ... jadi saya cuba untuk menyelidik di internet tentang intipati kanggaru ... beberapa laman web mengatakan bahawa ia akan meningkatkan meningkatkan stamina kaki! (Saya benar-benar memerlukan ini, kerana saya telah berbaring di atas katil 60 hari ... semua otot saya telah menjadi sangat lemah) meningkatkan strengh fizikal dan stamina. meningkatkan libido erectionimprove.

  Jadi saya hanya memberi percubaan untuk guna intipati kanggaru ini yang berjenama Regius Primoris. Saya pesan dalam talian dan penghantaran kepada saya pada hari kedua. untuk kes saya, saya telah cuba dua tablet perday pagi dan malam setiap masa setiap. untuk 3-4 hari pertama saya tidak merasa apa-apa, tetapi seminggu kemudian, stamina saya secara keseluruhan telah bertambah baik, sebab saya mula cuba untuk berjalan setiap hari, ia adalah penting meningkatkan kekuatan bahagian bawah badan saya. Yang lebih menarik ialah nafsu saya yang meningkat. Saya telah  membeli 2 botol intipati os daripada kanggaru. selepas habism saya ingin memesan sekali lagi, tetapi ia telah kehabisan stok ... Saya mula bimbang mengenai bahagian bawah badan saya.

  Tetapi keajaiban datang kepada saya ... saya telah berhenti selama 2 bulan mengambil kira-kira intipati kanggaru tetapi bahagian bawah badan saya dan alat sulit saya berfungsi dengan baik! ia bukan ubat, ia adalah makanan tambahan. selepas sebulan kemudian penjual memberitahu saya yang mereka telah restok intipati kangaru itui, saya terus memesan 4 botol untuk diri sendiri. dan kini, terima kasih kerana Regius Primoris Encik Fushen kerana memberikan saya pengetahuan penuh tentang Regius Primoris Produk.

 • testi-19 

  Kelly Chong (MDA) Full Time Distributor

  Dulu badan saya mudah letih dan kulit kering. Keadaan angin perut adalah melebihi daripada 10 tahun, rawatan pengamal cina pun tidak dapat pulih. Setelah saya mengambil OPC-3 PLUS Sebulan kemudian, angin perut saya sembuh, rabun dekat juga dikurangkan kepada 150 darjah. Saya melakukan ujian sel, sel-sel diagregatkan bersama (Level 4 - tidak sihat), badan juga banyak radikal bebas, pakar pemakanan syarikat mencadangkan mengambil minyak ikan Omega3 dan plasenta biri-biri, selepas sebulan saya membuat ujian sel lagi, sel-sel saya mengingkat lebih baikkepada Level-2 (sihat), kesihatan saya bertambah lebih baik dan dinamik. Muka saya berkilat dan kulit harus . Terima kasih kepada Pengarah RP dan syarikat membawah produk yang hebat ini ke Malaysia. Saya berkeyakinan 100% atas produk, bukan sahaja memdapatkan kesihatan dan juga mendapatkan kekayaan dari segi perniagaan . Saya pasti akan mengongsikan produk ini kepada semua orang di sekeliling saya. Terima kasih

 • testi-20 

  Madam Tan (49), Kuala Lumpur

  Selama ini denyutan jantung tidak begitu biasa, tapak tangan mudah berpeluh , memori tidak sebaik orang biasa, kemungkinna tekanan kerja pada hari biasa , kualiti tidur pada waktu malam tidak baik dan mudah terbangun dari tidur. Apa yang saya lebih bimbang adalah kulit kering saya dan tidak berkilau, kelihatan lesu dari luar.

  Pada suatu hari, anak saya membeli MINYAK IKAN omega3 REGIUS PRIMORIS kembali dan bagi kepada saya untuk cuba, saya makan dua kapsul sehari. Enam minggu kemudian saya mendapati diri kualiti tidur saya bertambah baik, denyutan jantung kembali kepada degupan jantung biasa denganbegitu cepat, apa yang saya lebih gembira ialah banyak rakan-rakan saya berkata bahawa saya kelihatan segar dan bersemangat, saya sedar kulit saya licin,harus dan berkilau. Terima kasih anak saya membawa saya produk yang begitu baik.

 • testi-21 

  Jeremy Chiah (32) Full Time Distributor

  Saya kurang sihat, beberapa minggu yang lalu, pening yang teruk dan terpengsan di dalam tandas bilik mandi dan tidak dapat bangun daripada jatuh dan mempunyai parut yang sangat dalam, isteri hantar saya ke hospital, doktor pun menjahit parut saya dengan enam jarum, tetapi masih meninggalkan parut jahitan dengan ketara. Selepas empat bulan saya mengambil RP Plasenta, parut di muka saya pulih dengan cepat, sel-sel kulit pun lebih berkilat kelihatan lebih sihat. Sekarang hampir tiada parut kalau dilihat, yang penting memulihkan kekacakan saya!

 • testi-22 

  Mdm. Tomoko Sakuraba, INDONESIA

  Being a mother of four, I have a hectic schedule and its hard to focus on my own health. My skin starting to showed some wrinkles and my nails are brittle. Having irregular and heavy menstruation cycles made it even more difficult to cope.

  After being introduced to Eien-No and the Sheep Placenta+ Plus by my husband, my complexion is showing some improvements specially with the wrinkle lines. My nails are starting to grow evenly and stronger as well. And after taking Sheep Placenta for about a month my menstruation cycle is back to normal and a lot lighter. My energy level has increased and I am able to keep up with the childrens.

  I will start to try some other products from Regius Primoris that my husband recommends to me.

  Regius Primoris has helped me with my busy life and will recommend it to everyone who has similar lifestyle.

 • testi-23 

  Mrs Carmen Luk (HONG KONG), Bridal Wear Designer

  Being always working and busy all the time, not getting enough sleep was always an issue for me. Lack of sleep leads to bad skin and unhealthy life style. As a girl, finding the right beauty product for my skin is hard, until I came across the product 'EIEN-NO' which was the perfect product for me. My skin pigmentation is slightly darker then your average girl, but 'EIEN-NO' worked miracles for me within less then 2 weeks! With instand reaction from the peeling gel, after being applied, all the dirt and dead skin was instantly peeling of my face instantly!!!My skin was getting smoother, more refreshed, and most important of all 'EIEN-NO' has a whitening effect on me! Personally, I would recommend this for all women, as I cannot use any other word except 'magical' to describe this product.

  After trying 'EIEN-NO' I decided to take a step further and try another product from Regius Primoris, the 'Sheep Placenta +Plus', I find this product to get good health, its not something that you can put a price on. The sheep placenta didn’t have much effect until about 2 weeks into it, I started to feel a bit different. Every morning insteading of waking up tired and grumpy, I gradually felt more and more refreshed when I wake up. Its a feeling that is very hard to describe, but it makes me feel more energetic. Hence now being on both the products 'EIEN-NO' and 'Sheep Placenta' for a few months, and they have given me miraculous effects, I donn’t think I will change away from these products for a period of time and maybe even try more 'Regius Primoris' products for the near future.

 • testi-24 

  Kelice Kwok Sien Yoong

  Sejak kecil badan saya amat lemah dan mudah sakit, perlu berehat sebelum jam 11:00 setiap malam dan tidak boleh tidur masa lewat malam. Tahun lepas saya memeriksa denyutan jantung dan diketahui denyutan jantung saya lebih cepat daripada orang biasa, yang paling tinggi sehingga 114 kali seminit, kemudian saya cuba makan ubat tradisional Cina dan didapati turun 10 kali , kesan pemulihan amat lambat! Teman lelaki saya memperkenalkan OPC-3PLUS dan Sheet Placenta, dari Regius Primoris kepada saya, selepas tiga minggu didapati denyutan jantung jatuh lebih 20 kali, pemulihan kepada 84 kali seminit . Saya begitu terperanjat terhadap berita yang baik ini , tambah lagi saya juga makan Fish Oil baru-baru ini dan melakukan memeriksa denyutan jantung , doktor berkata saya bahawa denyutan jantung saya memulih kepada normal! Sekarang Ketara mengurangkan jumlah kesakitan. Badan lebih kuat daripada sebelum ini, juga meningkatkan sistem imunisasi. Saya begitu bersyukur kepada produk yang hebat ini , dapat kembalikan kesihatan saya ! Terima kasih!

 • testi-25 

  Alison Ng Kwan Yee, Engineer

  大家好 我名字叫 chei jun jack (Ethan) 23岁 来自巴生 sentosa 在我还没接触regius primoris 之前 我是脚是有皮肤敏感的,我用了2年的时间和大量的金钱去 医治我的脚,都医不好没有效果.(每当工作时间脚会流汗,脱皮,有裂痕,犹疑工作穿包鞋时间太长 导致我的脚皮肤潮湿和破裂,痛. 可是当我接触regiusprimoris 公司后 用了RP opc 3plus的产品后,我的脚就慢慢开始,好转,(2个星期会有小小的改变,直到我现在服用了regiusprimoris 的opc3plus 产品2个月后 我的脚就完全回复了

 • testi-26 

  Chang Pei Thing (27), Pharmacist

  I had always liked skin care products because I have very stubborn freckles. I have tried many brands of products even expensive ones like SK2, clarins and etc but I still couldn't even lighten my pigmentations. Then I came across regius primoris's XO2 essence and sheep placenta plus. As I know Australia is a very strict, developed and innovated country. Why don't I give it a try? Since I have nothing to lose. After 2weeks of use, to my surprise, I have noticed obvious results on my stubborn freckles. Which I could never see such result before. As time goes by, my complexion got better and better. My skin glowed, I was fairer and people around me started noticing and asked me what am I using. So that is where my trust in this company stands till today.

 • testi-27 

  Pang Sui Jin (26), Doctor

  As a health professional, top performance is required in every split second. Decision is a matter of life and death.i have to wake up in darkness to handle difficult situations which in turn governs prognosis of patient.

  I might not open my eyes in 7am after a satisfactory sleep. Out of frantic I found OPC Plus, a product yielded as a result of edge-cutting technology from Regius Primoris.

  OPC Plus harvested goodness of blackcurrant and concentrates its powerful antioxidant property into a tiny capsule.

  Subjectively, I felt a tremendous improvement in terms of working performance, particularly after night calls. Before taking OPC Plus, I found myself loss and perplexed after a bad call. However upon taking it, I still can energetically work as a doctor dawn after night.

  If u ever faced difficulty of having to perform after sleep deprivation, OPC Plus will be ypur best companion. A sincere recommendation from a health care worker's point of view.