Perbezaan

Industri kesihatan global telah berkembang selama beberapa tahun dan terus berkembang walaupun berlakunya kegawatan ekonomi yang bermula pada pertengahan tahun 2007. Bilangan perkhidmatan kesihantan, produk farmaseutikal baru di seluruh dunia turut bertambah adalah salah satu bukti. Tujuan dan utility menghasilkan produk-produk ini adalah satu keperluan yang bukan sahaja untuk atlet tetapi juga untuk orang lain. Seperti rentak peningkatan gaya hidup, orang mendapati masa semakin kurang untuk menjalankan membuat senaman seperti cara konvensional. Maka, sebagai alternatif, supplemen telah dijadikan sebagai satu keperluan kerana ia menyediakan nutrisi dan tenaga yang diperlukan untuk mengekalkan kecergasan tubuh, tetapi tidak boleh didapti daripada pengambilan diet yang biasa. Oleh sebab permintaan yang tinggi, pelbagai peniaga baru mula membangun dalam sektor tersebut untuk mendapatkan faedah:

Apakah yang menjadikan Regius Primoris berbeza daripada orang lain?
 • Kualiti Pengeluaran Yang Tinggi

  Di Regius Primoris, kami hanya menyediakan barang yang berkualiti baik. Dari segi kawalan Kualiti, Penyelidikan, & Pembangunan untuk Pengeluaran, 12,000 meter persegi kilang dilengkapi dengan peralatan makmal dan jentera yang terkini untuk memastikan bahawa produk kami memenuhi piawai kualiti tempatan dan antarabangsa.

 • Kelulusan TGA

  TGA(" Therapeutic Goods Administration" ) adalah bertanggungjawab untuk memastikan bahawa barangan terapeutik di Australia adalah selamat. Mereka sangat tegas apabila menjalankan pelaksanaan undang-undang dan peraturan atas semua produk import dan eksport di Australia. Oleh itu, seperti yang kamu lihat sekarang, Australia bukan sahaja mempunyai produk yang terbaik dan selamat dijual di seluruh dunia tetapi juga dapat memberi manfaat kepada pengedar produk Australia di seluruh dunia.

 • Mematuhi cGMP

  cGMP ialah "Current Good Manufacturing Practices" yang diikuti oleh firma farmaseutikal untuk memastikan bahawa produk yang dihasilkan memenuhi keperluan khususnya untuk pengenalan, kekuatan, kualiti, dan kesucian. Audit secara rawak dan berjadual akan dilakukan dari semasa ke semasa oleh pihak TGA untuk memastikan bahawa syarikat-syarikat mematuhi peraturan-peraturan cGMP, membolehkan syarikat untuk mengurangkan atau menghapuskan kejadian pecemaran, pencampuran, dan kesilapan . Ini juga untuk melindungi pengguna daripada membeli produk yang tidak berkesan atau berbahaya.

 • "Eco Friendly" dan Organik Sah

  Mendapat manfaat daripada amanah dan integrity produk dengan menggunakan logo "Australia Certified Organic" yang popular "Organik Bud". Kajian turut menunjukkan "Bud" itu adalah logo yang diiktiraf oleh pengguna Australia yang boleh member jaminan kepada mereka. ACO adalah sebahagian daripada kumpulan tanpa mendapat sebarang keuntungan dan dimiliki oleh ahli-ahli industry dan menyediakan akses pasaran dan kelebihan yang berasaskan pematuhan kepada beberapa piawaian tertinggi bagi seluruh dunia organic. ACO juga merupakan pemenang untuk pemerhatian bagi 2010 Makanan Terbaik Pengendorsan Program.

 

"Australia mempunyai persekitaran yang bersih dan hijau yang dicemburui oleh kebanyakan negara di seluruh dunia. Oleh sebab Australia mempunyai banyak jenis sumber asli dan rumus produk yang unik, maka, barangan buatan Australia semakin popular dan mendapat iktiraf di seluruh dunia."