Kualiti Pengeluaran Yang Tinggi

Luas sebanyak 12,000 sqm kilang terletak di persekitaran asli di Pantai Utara Sydney, dilengkapi dengan pelbagai fungsi kilang cGMP di Australia dan memegang LEsen Pembuatan Australia #M1-131 22004 – IP-000 303-2 dan Lesen Pemprosesan yang diberi oleh Jabatan Organik Bertauliah dari BFA (Peladang Biologi Australia) #10319P.

Jabatan Suplemen Kesihatan
Jabatan Makanan Kesihatan kami menampung permintaan yang semakin meningkat bagi produk makanan supplemen kesihatan. Jabatan mempunyai banyak mesin yang berteknologi tinggi untuk membuat kapsul lembut, kapsul keras, dan tablet. Ini disokong oleh skala makmal dari kilang perintis program perkembangan skala di mana setiap aspek produk seperti ketulenan, kualiti, keberkesanan dan kestabilan saintifik akan dinilaikan dan dioptimumkan sebelum pelaksanaan pada tahap pengeluaran skala penuh.

Syarikat yang mengikut Kod Amalan Pengilangan Australia akan diminta kawalan ketat atas kualiti bahan mentah, pemprosesan keadaan, dan kualiti produk siap. Ini dicapai oleh pasukan ahli kimia analisis mikrobiologi yang berdedikasi dan bertungkus lumus untuk memastikan bahawa tiada produk yang dikrompromi.

Kawalan kualiti makmal-makmal juga dilengkapi dengan peralatan terkini seperti Kromatografi Cecair Pretasi Tinggi, Polarimeter,Spektrofotometer, Spektrofotometer infra – merah, Refractometer Automatik, Viscometer, ketuhar, incubator dalam peti sejuk, autoclaves dan aliran lamina udara cabinet dan lain – lain. Data pencatat adalah untuk membantu dan mengesan serta merekodkan semua pengeluaran dan parameter kawalan kualiti atas komputer. Ini dapat membantu semasa pemeriksaan daya pemprosesan bagi pelbagai pengeluaran oleh kakitangang jaminan kawalan kualiti.

Untuk memenuhi permintaan kapsul gel lembut yang meningkat, kami telah menetapkan perkilangan fasiliti di negeri sendiri. Antara kemudahan adalah seperti mesin terkini bagi menimbang dan campuran bahan, mesin pengkapsulan berkomputer. Mesin mempunyai peruntukan pemantauan dalam talian kualiti produk. Mekanisme kawalan udara terbaru juga dipasang untuk mengelakan sebarang pencemaran selang dalam produk. Kebersihan kawasan akan dipantau dengan kerap dengan menggunakan alat pensampelan mikrobiologikal udara.

Jabatan Penjagaan Kulit
Makmal Penyelidikan dan Pembangunana bagi Jabatan Penjagaan Kulit telah dibangunkan dengan formulasi khusus daripada sumber asli yang paling tulen di Australia. Semua bahan yang kami gunakan adalah daripada tumbuhan semulajadi tulen Australia, tumbuhan asli Australia, tumbuhan laut Australia, bahan mineral asli Australia dan Australia juga terkenal dengan lanolin kambing, plasenta, dan kolegen protein.

Semua produk kulit yang dihasilkan ajan dianalisis dan diuji oleh satu pasukan ahli kimia analisasi yang berdedikasi serta bekerja bertungkus lumus untuk memastikan bahawa produk tidak mengandungi sebarang bahan kimia, kesan dan bakteria yang berbahaya. Integriti produk yang diuji untuk memastikan bahawa semua bahan-bahan bio-aktif adalah mujarab dalam setiap produk yang disiapkan. Semua produk penjagaan kulit kami juga diisi dan dibungkus mengikut garis panduan cGMP yang diketatkan oleh pihak.

Semakan Carta Alir Keselamatan
Semua produk kami akan melalui 20 pusat pemeriksa keselamatan untuk memastikan bahawa kualiti produk yang dihasilkan adalah mencapai tahap.

 

"Australia mempunyai persekitaran yang bersih dan hijau yang dicemburui oleh kebanyakan negara di seluruh dunia. Oleh sebab Australia mempunyai banyak jenis sumber asli dan rumus produk yang unik, maka, barangan buatan Australia semakin popular dan mendapat iktiraf di seluruh dunia."