Clear Vision 5000 Plus

Suplemen Kesihatan

Minyak Ikan Omega 3

OPC-3Plus Premium

Plasenta Sheep
     
     

 

Penjagaan Kulit

NC Bio-Essence XO-II with NC-TOX

NC SuperLife Concentrated Youth Cream

NC SuperLife Concentrated Youth Serum
Cleansing2Cleansing1EIEN-NO Plus Cleansing Ceramide Peeling2Peeling1EIEN-NO Water Based Peeling Facial Mask 5-1-25-1-1EIEN-NO Plus 5 in 1 White Gel

 

Penasihat Kesihatan
 

Penerangan

Clear Vision 5000 Plus

 

Akan Datang
 
 

 

REGIUS PRIMORIS Clear Vision 5000 Plus Mengandungi Bilberi, Lutein, Beta-karotena, zink, vitamin C, Vitamin E dan Selenium. Dirumus khas untuk mengekalkan perbezaan warna kesihatan, denda terperinci dan ketajam pusat penglihatan, pada masa yang sama mengurangkan sensitivity silau dan meningkatkan penglihatan malan dan penyesuaian kegelapan.

Regius Primoris Clear Vision 5000 Plus juga membantu melindungi struktur mata, termasuk maskular, retina dan kanta daripada rosak disebabkan radikal bebas dan memyokong fungsi kesihatan mata.

Berdasarkan sensitiviti semula jadi mata, masalah mata dan kelemahan penglihatan adalah sangat umum dan menjadi lumrah apabila umur meningkat.Radikal bebas daripada factor-faktor seperti pemakanan yang tidak sihat, alcohol, rokok, pencemaran dan radiasi dari sinaran matahari yang berlebihan juga merosakkan mata.Seperti keseluruhan bahagian badan, mata juga memerlukan khasiat yang betul.Dengan mengamalkan diet yang sihat dan melalui makanan tambahan, diet dengan nutrient dan herba bermanfaat untuk mata dimana boleh memberikan perlindungan daripada radikal bebas yang boleh merosakkan mata dan menyokong fungsi mata yang sihat.

 

Kelebihan

Bilberry;
Bilberi telah menunjukkan keberkesanan dalam mempertingkatkan penglihatan dalam cahay malap, adaptasi kegelapan dan dalam mengembalikan ketajaman penglihatan selepas didedahkan kepada cahaya yang terang.Mengandungi radikal bebas Antocianisida, di mana membantu untuk melindungi mata dari kerosakan radikal bebas.

Lutein;
Lutein ialah radikal bebas yang mujarab.Melindungi struktur mata daripada kerosakan disebabkan radikal bebas dan membantu menstabilkan warna perbezaan kesihatan, penglihatan terperinci, ketajaman penglihatan pusat dan mengurangkan kepekaan silau.

Beta-karotena, zink, vitamin C, vitamin E dan Selenium;
- Diet yang tinggi dalam vitamin anti-oksidan dan mineral penting untuk kesihatan mata.Boleh melindungi mata dari kerosakan disebabakan radikal bebas dan mengekalkan fungsi kesihatan mata.


Bahan-bahan

Vaccinium myrtillus (Bilberry) extract 50mg  
equivalent to fresh fruit 5000mg 5000mg
anthocyanosides 12.5mg
D-alpha-Tocophery acid succinate 43mg
equivalent to Vitamin E 50IU
Ascorbic acid 100mg
Flora GLO 5V  
equivalent to Lutein 2.5mg 50mg
Natural Beta carotene (7.5%) 20mg  
equivalent to Beta carotene 1.5mg 20mg
Zinc sulfate monohydrate 34.3mg  
equivalent to Zinc 12.5mg 34.3mg
Selenomethionine 0.031mg  
equivalent to Selenium 12ug 12ug

 

Tinggalkan Komen

Sila pastikan semua medan borang yang ditanda (*) diisi. Kod HTML tidak dibenarkan.