Liver Detox Plus

Suplemen Kesihatan

Minyak Ikan Omega 3

OPC-3Plus Premium

Plasenta Sheep
     
     

 

Penjagaan Kulit

NC Bio-Essence XO-II with NC-TOX

NC SuperLife Concentrated Youth Cream

NC SuperLife Concentrated Youth Serum
Cleansing2Cleansing1EIEN-NO Plus Cleansing Ceramide Peeling2Peeling1EIEN-NO Water Based Peeling Facial Mask 5-1-25-1-1EIEN-NO Plus 5 in 1 White Gel

 

Penasihat Kesihatan
 

Penerangan

Liver Detox Plus

 

Akan Datang
 
 

 

Liver Detox Plus dirumus khas dengan susu thistle, kolin, inositol, taurina dan kromium untuk menyokong fungsi hati yang sihat. Membantu mengekalkan fungsi penghadaman yang sihat dan bersama dengan diet yang sihat dan senaman.Boleh membantu dalam pengurusan berat badan dengan mengekalkan metabolisme yang sihat dan mengurangkan ketagihan gula.

Hati melaksanakan lebih 500 pekerjaan yang diperlukan untuk kesihatan dan kecergasan keseluruhan tubuh badan. Pemakanan yang banyak dan factor gaya hidup boleh menyebabkan hati menjadi lemah. Regius Primoris telah membangunkan satu formula gabungan beberapa nutrient dan herba yang boleh menyokong hati dan membantu melaksanakan banyak fungsi dengan berkesan.Jika diambil dengan diet yang sihat dan melakukan senaman, nutrient dan herba ini boleh menyokong penurunan berat badan dengan membantu mengekalkan metabolisme yang sihat dan mengurangkan ketagihan gula.

 

Kelebihan

Silibum Marianium (Milk Thistle);
Benih silibum Marianium mengandungi Silymarin konstituen yang mempunyai aktiviti tonik hati yang mujarab.Silymarin juga boleh melindungi sel-sel hati daripada kerosakan yang mungkin disebabkan daripada toksin yang diproses oleh hati.

Kolin dan Inositol;
Kolin dan inositol adalah penting untuk fungsi hati yang sihat.Kolin dan asid amino merupakan komponen penting dalam hempedu, di mana diperlukan untuk penghadaman lemak dalam badan.

Kromium;
Kromium adalah komponen aktif kompaun di dalam badan yang dikenali sebagai faktor toleransi glukosa (GTF), memudahkan pergerakan glukosa daripada darah ke dalam sel, mengurangkan ketagihan gula melalui pengawalan aktiviti glukosa.


Bahan-bahan

Silybum marianium (Milk Thistle)  
Extract equiv.dry seed (12500mg) 12.5g
Choline bitartrate 150mg
Taurine 100mg
Inositol 150mg
Chromic chloride 2.0mg
Equiv.Chromium 400ug

 

Tinggalkan Komen

Sila pastikan semua medan borang yang ditanda (*) diisi. Kod HTML tidak dibenarkan.