Perkongsian Hotel dan Resort

Hotel Sentral

Hotel yang selesa hanya boleh diperolehi apabila sepasukan individu professional yang dedikasi dan bekerja dalam harmoni demi keselesaan pelanggan. Kami percaya bahawa setiap ahli kakitangan merupakan kunci kepada kepuasan pelanggan. Kakitangan kita mempercayakan dan mengamalkan falsafah ini. Setiap kakitangan Hotel Sentral merupakan sebahagian daripada kejayaan kumpulan itu.

Dengan senyuman mesra, bersopan dan hati yang sentiasa bersedia untuk berkhidmat, kakitangan kami adalah lebih daripada bersedia untuk membantu anda dengan semua yang anda perlukan di Hotel Sentral. Dari saat anda mendaftar masuk, hingga ke hari ini anda mendaftar keluar. Kami sentiasa menjemput anda untuk merasai pengalaman yang unik dan ikhlas dari kami.


 

Redang Beach Resort

Redang Beach Resort, yang terletak di Pasir Panjang di Pulau Redang, adalah tempat yang ideal untuk percutian anda. Ia menjangkau di pantai berpasir putih dan menghubungkan ke taman-taman karang berdekatan.

Redang Beach Resort menawarkan 140 chalet penginapan yang asas dan selesa, yang dibahagi kepada chalet yang baru dibina, dengan superior, deluxe, keluarga dan bilik-bilik premium untuk pilihan anda. Semua bilik dilengkapi dengan penghawa dingin, tandas dan bilik mandi. Bilik-bilik ini direka khas untuk memenuhi keperluan keluarga, pasangan dan individu perjalanan.